Румъния, Балканите и Света СКОЧИХА СРЕЩУ Робията на Глобализма! САМО БЪЛГАРИЯ СПИ! Вижте Защо:

3 Отговора за "Румъния, Балканите и Света СКОЧИХА СРЕЩУ Робията на Глобализма! САМО БЪЛГАРИЯ СПИ! Вижте Защо:"

 1. румен стоянов   06.02.2017 at 22:18

  Приятели,

  Президента Д.Тръмп, Президента Р.Радев и болшинството от народите искат НОРМАЛИЗАЦИЯ и благата от собственият си труд…, но Световните и националните банкстери искат ИСТЕРИЗАЦИЯ и грабежи на националните богатства на народите…!
  Дори на американския…!!!

  Късните либерал-садисти се прехласват пред насилието в Румъния на малка, но очевидно строго организирана и тренирана тълпа от добре “мотивирани” в зелено лумпени…
  “Демокрацията в Румъния победи…!”…

  – “Дрън-дрън ярина…”
  Победи отново олигархията на свръхлибералните садисти…, чрез ОХЛОКРАЦИЯ…!!!

  За всеки честен и неизлъган от олигархията гражданин, като отвори справочник, му става ясно…:
  – “Охлокрация (на старогръцки οχλοκρατία, от οχλος – тълпа и кρατος – сила, власт) буквално значи “власт на тълпата”, но да не се бърка с власт на народа – демокрацията. Обикновено се приема за умишлено изродена от олигархията форма на демокрацията. За охлокрацията е характерно, че народът “често мени предпочитанията си”, повлиян от демагогията и парите на олигархията.
  Охлокрацията е характерна за преходни и кризисни периоди. Терминът е въведен от Аристотел. Понякога терминът се бърка с „Тирания на мнозинството“, тъй като са тясно свързани. Не трябва да се бърка и понятието „тълпа“ с представата за „мнозинство“.

  – Въпросът за България и българите е дали отново ще допуснем платените лумпени-протестъри, за да върнат за трети път на власт олигархично-бандитската клика маскирана като партия ГЕРБ…?
  – Въпросът е дали ще допуснем платените протестъри да запалят отново нашата държава…???
  .

  Отговор
 2. Мадлен Кирчева   06.02.2017 at 23:31

  АКО ПРОТЕСТИТЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩАТА, ЩЯХА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ОТ МАТРИЦАТА.
  Някой помни ли многомилионните протести от 2003 г. по градовете на Западна Европа срещу войната в Ирак? Аз помня. Англичаните на 3 милионен протест в Лондон носеха лозунги „Благодарим ти, Господи, че нямаме нефт!“ Е, и? Вече 14 години война в Близкия Изток. Имаме сега мигрантски поток от Азия в Европа. Отпушваме в протестите негодуванието и изхвърляме на вятъра енергията си. Решението за разрушаването на матрицата е интелектуално, защото самата матрица е изобретена от ителект. Да сте чували за социално инженерство? Да помните, че до 10 ноември имаше Академия за Обществени Науки и Социално Управление? За Институт за мозъка? Тях вече ги няма в България.Евентуално да знаете, че на Запад съществуват мозъчни центрове, които поддържат матрицата? За тъй наречените Тинк-танкове, които работят у нас? Необходимо е усилие за създаване на наш мисловен екип от родолюбиви българи с високо знание за основополагащите закономерности, които движат материята и обществото, българи готови да вложат време от живота си в намиране на решението. Сега сме в исторически времеотрязък, подходящ за пробив в матрицата.

  Отговор
 3. Vasilka   07.02.2017 at 16:11

  MNOGO REALNA STATIQ-az sashto sam mnogo vazmutena ot APATIQTA, BEZRAZLICHIETO iTARPENIETO NA NASIQTA_chetiri godini hudih po mitingi v razlichni gradove na stranata, vmesto mestnite da se presaedenqvat kam nas-TE NI GLEDAHA KATO IZVAN ZEMNI. sega nqmam fizicheskata vazmojnost po zdravoslovni prichini da protistiram, no ne doumqvam zashto zdravite, mladite ne sa deini-da se organizirat-da izlizat pred instituciite da si zashtitavat PRAVATAaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.