Разкритие: Патриотите ни готвят ИЗНЕНАДИ! Вижте какво кроят на България! Истината ще ви ШОКИРА! Вижте ТУК!

3 Отговора за "Разкритие: Патриотите ни готвят ИЗНЕНАДИ! Вижте какво кроят на България! Истината ще ви ШОКИРА! Вижте ТУК!"

 1. Elena   22.05.2017 at 18:56

  ПЛЮХА СЕ ПЛЮХА СЕ ТА ПЛЕСНАТ С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНАТ !

  Отговор
 2. Жан Виденов   22.05.2017 at 19:12

  И какво ми сравнявате с Русия и Путин? Там има Народ. Както и в Унгария! И те си избраха, и преизбират вече години наред Путин, Орбан, подкрепят ги с огромно мнозинство… А тук Стадото гласува като ЗОМБИРАНО за ГЕРБ и БСП, за БСП и ГЕРБ, дава им по 30-40% , на националиста Сидеров дава 8-10% … А после същото това СТАДО(Без извинение, писна ми вече!) реве, че Сидеров „не спазил обещанията си“ и „не направил заплати 1500 и пенсии 500 лева“!!!…. Ами тънете си в мизерия, всяко стадо си заслужава чобанина(Борисов,Станишев, Кобурготски, Доган, Костов..)!!! Какво, да не мислите, че ако мултимилионерката Нинова забогатяла от престъпната седесарски приватизация беше спечелила изборите и беше оглавила държавата щеше да излезе от неолибералния стереотип наложен след 1989-та и щеше да ви подобри живота??? Хахахаха, да бе, как не! 😀

  Отговор
 3. Побеснял   23.05.2017 at 2:23

  Номера е не само да излезнам на улицата, но и да вземем тояги, та където видим проклет „патриот“ – бой по кухите им кратуни, че да им направим по някоя гънка, в иначе гладките им мозъчета!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.