Разкритие: БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ВЪРТИ НА ПРЪСТА СИ ЦЯЛА ЕВРОПА! Само една негова дума е достатъчна, за да… Виж Тук:

3 Отговора за "Разкритие: БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ВЪРТИ НА ПРЪСТА СИ ЦЯЛА ЕВРОПА! Само една негова дума е достатъчна, за да… Виж Тук:"

 1. българин   03.10.2017 at 16:15

  Пею Благов, Това което пишете може и да е вярно, но всички писаници тип плюене по някого, (независимо кой е оплювания) може би щяха да имат стойност, ако има и предложения кой да бъде на негово място или как да стане. Писане от такъв тип писане (плюене) без предложения, няма стойност и говори само за пишещия. Представям си разярено вързано куче което се дере да лае и което никой няма да погали. Съжалявам, че така ми изглеждат писаници от този тип. Необходимо е градивно мислене, а не разграждащо, рушащо, противопоставящо хората един срещу друг. Задълбочете мисленето си върху това как да стане, и ако предложите по-добро от статуквото хората, ще ви ръкопляскат и последват. Не бройте хората за малоумници, лекомислени и глупави. Всички виждат и знаят положението си, защото го изпитват на гърба си

  Отговор
  • Пею Благов   03.10.2017 at 22:36

   Много си заблуден относно ролята на журналиста. Първо ми обясняваш, че вместо да критикувам, трябвало да давам политически идеи. Но това, драги, е работа за политици. Ролята на журналиста е да открива и назовава проблемите. После ме сравняваш с куче, което се деряло да лае и което никой нямало да погали. Че аз да не съм някой помияр, бе чоджум, че да се боря за милувките на управляващите ни престъпници. Очевидно си глупав. Затова спри да пишеш безсмислените си словоизлияния. И за финал нека и аз ти отперя едно сравнение. Като ти чета коментара, си представям едно конюнктурно псе, което се е научило да лае само наум. Щото Боко може да е лош стопанин, който ката ден го пребива… Обаче кучето го е страх да скъса синджира. И затуй си кротува и се бори за милувки. То само глупавите хора им останахте електорат на ГЕРБ.

   Отговор
 2. БЪЛГАРИН   04.10.2017 at 19:41

  Спорът е без мислен, Вие сте с мисълта: „аз съм най-хубавия“.Къде е позитивното мислене. Всеки който мисли различно от вас, е глупав.. Бъдете здрав..

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.