Преди минути! Президентът Радев ГОТОВ ДА РАЗКЪСА ЕРДОГАН: България НИКОГА НЯМА да се ПОКЛОНИ НА ТУРЦИЯ! Ще ни изведе ли Радев от ЕС и НАТО! Виж Тук:

4 Отговора за "Преди минути! Президентът Радев ГОТОВ ДА РАЗКЪСА ЕРДОГАН: България НИКОГА НЯМА да се ПОКЛОНИ НА ТУРЦИЯ! Ще ни изведе ли Радев от ЕС и НАТО! Виж Тук:"

 1. румен стоянов   24.03.2017 at 20:53

  Приятели,
  .
  Грешах ли в прогнозите си точно преди една годита…?
  .
  „Започна новата война на цивилизациите и ЕС, НАТО, “Атлантическите” ни генерали и политиците ни “европейци”, НИ ПРЕДАДОХА първи…!
  (Добре, че съгласно Ангорския договор, вечен гарант за ненарушимостта на Българо-Турската граница е Русия…!!!)
  .
  ЕС прие ултиматума на Турския Халифат…
  – Ултиматума гласи…:
  “1. За да се извърши етническо прочистване в Сирия, всеки световен нещастник, който премине през Гърция и Егейско море…, да бъде заменян за сирийски кюрд, който армията на турския халифат е отвлякла от Сирия и на негово място е заселила туркоман или друг активен член на Ислямския Халифат…
  2. Световните нещастници ДА МИНАВАТ през България и Черно море… и да бъдат заселвани в България…
  3. Българите да бъдат заставени със всякакви средства да емигрират…
  .
  Днес, обаче, в България никой не се интересува от проблемите на еврогейовете в Кьолн… Да не чувам “Ама ах…”, “Ама ох…“ “Ама ние не знаехме”…, щото ви предупредихме…! Поканиха си убийци-изнасилвачи – да си се грижат за тях, ако искат и с “френски” нежности…, но в изблик на евроценности, “евроценните” ни (съграждани) предадоха на исляма и… избора за българите днес е много прост и директен…:
  – Или юмручното право на „Демократа“ Динко или рязане на глави от Джихадиста Джон…!
  .
  Османлийте 500 години ни се каниха ДА НИ КОЛЯТ, но нямаше кой да ги храни и облича, та… останахме живи… Сега са решили…
  – ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ – ПОД НОЖА НА ДЖОН…!
  .
  Сами сме срещу най-голямата съвременно зло – Ислямизма…!!! От текстовете достъпни ми до момента разбирам, че сме предадени от ЕС и НАТО за разграбване и насилствено помюсулманчване от ислямистите акъднжии (банди за насилствено налагане на ислям включващи задължително ходжа, няколко главореза и „масовка“ от 20 – 30 правоверни…).
  В алъш-вериша между ЕС и турския халифат се говори за контрол на тълпите преминаващи през Средиземно море и Гърция и никъде, ама абсолютно никъде не става дума за България и Черно море…
  Кристалинка каза, че българите могат и сами да се пазят…
  (Интересно тя каква е…)
  .
  Да са ни честити новите съграждани НАСИЛА ДОВЕДЕНИ ОТ ЛИБЕРАЛ-САДИСТИТЕ от ГЕРБ и Реформаторите на България превръщащи я от Светска държава в концлагер на Ислямски халифат…
  Да видим сега кого ще излъжат, та да пази границата ни с приятелския на Б.Б. турски халифат…!?!?!
  Така, че избора ни за тази есен е лесен…, но Европа ще го научи по трудния начин…:
  – ПО-ДОБРЕ с Министър-Председател “демократа” ДИНКО от Ямбол, ОТКОЛКОТО официален проповедник ДЖИХАДИ-ДЖОН от Лондон…!!!“
  .
  23.03.2017 г.

  Отговор
 2. Гълъб   24.03.2017 at 23:42

  За Европейския СЪЮЗ НА ВЕЛКИТЕ СИЛИ българия Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНА ЕДИНСТВЕНО КАТО „Княжество България“ и единственото и ЗЛАУЧАСТ-ие е ДА СЕ ПОДЧИНЯВА И ИЗПЪЛНЯВА БЕЗПРЕКОСЛОВНО КАТО ЕВРОПЕЙСКА ТОАЛЕТНА, ФУТБОЛНА ТОПКА„ БОКСОВА КРУША„ ПЛЮВАЛНИК С ХРОНОЛОГИЯ: РУСИЯ ДАДЕ САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ.
  ВЕЛИКИТЕ СИЛИ В ЕВРОПА княжество; ГОЛЯМОТО ДЯЛКАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВСЕКИ КОНФЛИКТ, виновни – НЕВИНОВНИ, СЕ ТАА:
  ГЕРМАНЕЦ ЗАПАЛИЛ РАЙХСТАГА, българите ВИНОВНИ!; ТУРЧИН СТРЕЛЯЛ СРЕЩУ ПАПАТА, българите ВИНОВНИ!; ЛИБИЕЦ ЗАРАЗИЛ МАТЕРИАЛИТЕ С ВАКСИНАТА ЗА ДЕЦА, българските ИЗЯДОХА КАЛАЯ
  И ПАК българите ВИНОВНИ! МНОГО НИ „обичат“!

  Отговор
 3. дедо йоцо   25.03.2017 at 2:37

  Ердоган се държи с нас, като с помияри, защото сме си такива. Да не мислите, че сме им изтрябвали много и на ЕС и НАТО, с облекчение и с две ръце ще гласуват да им се разкараме от главите. Там ни приеха, не защото сме велики и обичани, а за санитарен кордон около Русия. Но след пияницата Елцин, Русия си върна мощта и западните малоумници и гейове започна да ги хваща шубето. А също и неолиберастията им разклати и държавите и обществата. Колкото и да чакаме, никой няма да дойде да ни дундурка и да му папкаме парите. А за Президентта и Патриотите по границата с Турция силни аплодисменти и уважение. Чувстваме се горди с Вас и ни давате надежда, че майка България, въпреки всичко е жива и не мишкува.

  Отговор
 4. Димитър   25.03.2017 at 4:34

  Когато един НАРОД има ОВЧИ манталитет е винаги така,България всички сме,,герои,,само на,,ЛАН,,,,ЛАН,,да ланкаме сме способни,но да вземем оръжието в ръка и да си свършим работата НЯМА кой,ЦЯЛАТА държавица БГ е заразена от,,ПАРТИЕН РАК,,именно този ПАРТИЕН РАК ще ликвидира държавата ни България! НЕ е нужна ДЕМАГОГИЯ,А физическа въоражена БОРБА!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.