Преди минути: БОЙКО БОРИСОВ Извърши НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

7 Отговора за "Преди минути: БОЙКО БОРИСОВ Извърши НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:"

 1. аврам   11.07.2017 at 21:16

  Леко предателство сщъествува ли ? и въобще ако е тежко,то тогава кое е леко и има ли средно предателство ?! Нещо май ви куца писането господа и госпожици..

  Отговор
 2. Георги   12.07.2017 at 9:31

  Ей заради това сме на този хал – защото седим и чакаме крадците да ги настигне Божието наказание, вместо да ги поставим ние там, където им е мястото

  Отговор
 3. estefi   12.07.2017 at 10:24

  … докато народа спи родината ни ще бъде разпродадена на парче .. отдавна живота ни тук е само статистика ..ние не живеем ,а вегитираме …тъжната истина е ,че сме си поверили животите на банда социопати ,психопати и човешки недоразумения … всеки ден се самоубива млад човек … пенсионерите остават непогребани ..отлежават в чували по моргите ,като биологичен отпадък …..това не е държава на БЪЛГАРИТЕ !

  Отговор
 4. Алеко Асенов   12.07.2017 at 13:30

  Честито да ни е !!!И да не вземе някой да не гласува пак за бойко.Остана да продадат и заобградат морето и това е .Не е зле като за 3ти мандат.А иначе се казва Османско робство ,но трябва да се добави в учебниците по история и ново понятие за сегашната ситуация Бойков Геноцид,след като са осъзнали ,че е било Османско присъствие.

  Отговор
 5. Алеко Асенов   12.07.2017 at 13:48

  Искам да помоля участниците в групата за една справка през кой период българският гласоподавател е могъл да си позволи покриването на собствените си нужди сам и да отгледа повече от едно дете.Благодаря предварително.

  Отговор
 6. АННА   12.07.2017 at 18:46

  КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ ДО СЕГА, ДА ЗАПОМНИ …БОЙКО МОЖЕ САМО ДА ПРОДАВА…Разказах им, че гневът срещу разрухата и беззаконието е прогонил хората от България. Гневът е грях. Простено ли е да избягаш.., не съм съдник, а само свидетел.
  След това им показах леността, чревоугодието и надменността.
  Не ми беше трудно.
  Първо им показах дядо Добри и им разказах за това какво прави всеки ден, въпреки многото си лета. После достатъчно бе да покажа парламента и лицата на депутатите, дремещи по време на заседание. Много лица – подпухнали, бездуховни, оядени, гримирани, за да не си личи отегчението, лапащи на депутатски трапези и банкети, къщи като дворци на кметове и управници.
  После им разказах за Ботев, Левски, Раковски, за хъшовете, за Паисий. Показах портретите им, закачени в кабинети, зад лицата на онези, подпухналите. Гротеска.
  След това им показах завистта. Разказах им вица за казана с българи в ада, който, единствен по рода си казан, няма нужда да бъде охраняван, защото, ако някой се опита да изпълзи, другите го дърпат обратно надолу.
  Накрая им показах похотта. Проститутки по магистралите, трафика на млади българки за бели робини, майки, търгуващи с децата си, докато те са още в утробата им, циганки, които раждат на 11 и 12 години, а след това разчитат на държавата да ги издържа, но продължават да се плодят.
  Когато екранът изгасна, никой не проговори. В стаята беше се настанила мъртва тишина. Тогава видях, че жената от Лихтенщайн плаче, а сълзите й капят в чинийката.
  Единствено италианецът, с пресипнал от покруса глас, попита: „Но защо, защо направихте това..?”.

  ТОВА Е ПРИНЦИПА НА ДЕЙСТВИЕ– СЪБИРАНЕ ?!?

  Отговор
 7. Котьо Котев   12.07.2017 at 21:10

  Съществува ли лице с името Иво Македонски? Ако да, вземи да се покажеш мишленцето ми!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.