Преди минути: БОЙКО БОРИСОВ Извърши НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

4 Отговора за "Преди минути: БОЙКО БОРИСОВ Извърши НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:"

 1. аврам   11.07.2017 at 21:16

  Леко предателство сщъествува ли ? и въобще ако е тежко,то тогава кое е леко и има ли средно предателство ?! Нещо май ви куца писането господа и госпожици..

  Отговор
 2. Георги   12.07.2017 at 9:31

  Ей заради това сме на този хал – защото седим и чакаме крадците да ги настигне Божието наказание, вместо да ги поставим ние там, където им е мястото

  Отговор
 3. estefi   12.07.2017 at 10:24

  … докато народа спи родината ни ще бъде разпродадена на парче .. отдавна живота ни тук е само статистика ..ние не живеем ,а вегитираме …тъжната истина е ,че сме си поверили животите на банда социопати ,психопати и човешки недоразумения … всеки ден се самоубива млад човек … пенсионерите остават непогребани ..отлежават в чували по моргите ,като биологичен отпадък …..това не е държава на БЪЛГАРИТЕ !

  Отговор
 4. Алеко Асенов   12.07.2017 at 13:30

  Честито да ни е !!!И да не вземе някой да не гласува пак за бойко.Остана да продадат и заобградат морето и това е .Не е зле като за 3ти мандат.А иначе се казва Османско робство ,но трябва да се добави в учебниците по история и ново понятие за сегашната ситуация Бойков Геноцид,след като са осъзнали ,че е било Османско присъствие.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.