От последните минути: БЪЛГАРИЯ ОСТАВА БЕЗ ТОК! ЕС НАРЕДИ ДА ЗАТВОРИМ ТЕЦ-овете и АЕЦ „Козлодуй“! Виж Тук:

5 Отговора за "От последните минути: БЪЛГАРИЯ ОСТАВА БЕЗ ТОК! ЕС НАРЕДИ ДА ЗАТВОРИМ ТЕЦ-овете и АЕЦ „Козлодуй“! Виж Тук:"

 1. румен стоянов   13.03.2017 at 20:41

  Анализ на “Булг-стратфор”
  .
  Приятели,
  .
  И във фрак да го облечеш… и генералски пагони да му сложиш…, и с пола да е облечен, “Кретена си е Кретен…”, душманите на българина – Душмани… и от аргументи и сравнителни определения, като “скъпо” и “евтино”, не разбират…, не разбират и от Национален (Народен индустриален) интерес … А работата е… чиста и проста, като гербер или соросоид (либерален световен терорист) след баня…
  .
  Реалностите
  Турция е в тежка енергиина криза и за да се спаси иска да строи две (ДВЕ) атомни РУСКИ централи (първата със 100% руски капитал)… и обмисля трета с японците, а Украинската енергетика, според техните енергетици, се “срива” след 2-3 години… Путин спира транзита на газ през Украйна през 2019г., а в нашето Черно море газ НЯМА…!
  Националното предателство
  Според герберите и соросоидите-глобалтерористи, всички те НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ…:
  – ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ДА ПЕЧЕЛИ от износ на ток за Турция и Украйна и да транзитира газ за Европа, КАТО МОЖЕ спонсора НА ГЕРБ, РЕФОРМАТОРИТЕ И „ПАТРИОТИТЕ“ – Турция, да печели от България…!?!?!
  А българския народ ли…?
  ЩЕ КУПУВА СКЪП „ФОТО-ТОК“ ПО 75 СТОТИНКИ (собственик Ц.Бориславова, на която Боко-бухалката отпусна два милиарда от евро-фонд “Енергийна ефективност”), “софийски високоефективен” по 25 стотинки и Американски ток по 13,5 и 19,0 стотинки, ВМЕСТО… ЕВТИН ОТ „БЕЛЕНЕ“ СЪС СЕБЕСТОЙНОСТ 2,42 СТОТИНКИ (според HSBC, стр.11 от доклада им, долу в ляво. Има го на български в нета…) ЗА ЦЕЛИ 60 ГОДИНИ…!!!
  – А какво ще стане, когато през 2019г. Русия спре транзита на газ през Украйна – не ми се мисли…!!!
  Можете да направите сравнение…:
  – Себестойност на тока от Козлодуй – 1,1 стотинки… (цена 3,5)…, а Мафията го изнася в Турция за 4 стотинки… (поне това отчитат пред данъчните…)
  ДА НИ Е ЧЕСТИТ ТЕРОРА И ГРАБЕЖА ОТ ЗЕЛЕНО-КАФЯВАТА ЕЛ.МАФИЯ…!!!
  .
  Бъдещето
  Ако не достроим “Тройния шлем на България”, аноносиран от Първанов (АЕЦ-Белене, вариант на газопровода “Южен поток” с две тръби и транспортния коридор “Бургаз – Александропулис” – магистрала и скоростна ЖП), ще станем икономически и енергийни просяци, но за да се случат проектите, Путин иска “железни гаранции”- първо да се приеме закон за строежа им, както се прие закон за плащането на реакторите…
  .
  Другото е студ и тъмнина…!!!
  .

  Отговор
 2. udjs   14.03.2017 at 14:31

  Крайно време е ние да затворим вратата отвън на този Еврогейтски съюз!

  Отговор
 3. Косьо Костов   16.05.2017 at 20:01

  СМЪРТ за боко неграмотната мутра

  Отговор
 4. валя   17.05.2017 at 11:41

  Доколкото съм информирана, тецовете вече не замърсяват толкова и не са толкова неефективни, както пишат в статията. Хм, май някой има интерес да се закрива и да се строят нови, и отвътре, освен разбира се отвън

  Отговор
 5. Стефан   17.05.2017 at 15:53

  Не заслужава коментар,защото явно не е в час. Дори и повече… е и перко.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.