От последните минути! БРЮКСЕЛ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ! Ген. Радев Скочи срещу ГЕНОЦИДА на ЕС! Борисов Мълчи Виновно! Виж Тук:

7 Отговора за "От последните минути! БРЮКСЕЛ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ! Ген. Радев Скочи срещу ГЕНОЦИДА на ЕС! Борисов Мълчи Виновно! Виж Тук:"

 1. Elena   11.05.2017 at 18:47

  СПОРЕД МЕН ПАРТИЯТА ГЕРБ Е ВЕЧЕ ИЗЧЕРПАНА -ТЯ ЩЕ ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА КАКТО СДС -НЯМА РАЗВИТИЕ В ПОЛИТИКАТА И !

  Отговор
 2. Василева   15.05.2017 at 11:52

  Тогава ще дойде някоя нова партия със старите муцуни в нея и ще продължи да управлява все така некадърно, защото толкоз си може Бай Ганьо! Ние не искаме да се учим от големите на управление, а ревем все че сме бедни! Е, на един човек можеш да му вземеш, но не можеш да му дадеш!

  Отговор
 3. Мари   15.05.2017 at 14:31

  Е, избрахме го…!

  Отговор
  • АННА   28.05.2017 at 14:27

   ТОЧНО ТАКА…ИЗБРАХМЕ ГО, А НЕДОВОЛСТВАМЕ …. ИМА ШОПСКО ПОГОВОРКА “ ОТИ РУЧАМЕ ЖАБЕТО “ …..

   Отговор
 4. Умник   16.05.2017 at 12:38

  Василева ,на какво да се учим от големите ,така и не разбрах ..? Че те големите държави си имат икономики и всякакво вътрешно и външно развитие ,като държави ,а ние какво имаме и защо нямаме ? Можеш ли да отговориш на този въпрос ,Василева ? хайде аз ще ти отговоря ,за по-бързо ,да не си размекваш плиткоумният мозък ,който явно ти липсва ,еми България си имаше силна икономика ,имахме си и заводи ,фабрики,предприятия ,пристанища ,летища ,армия ,много неща имахме ,а защо днес нямаме почти нищо ? Нямаме ,защото това беше условието за приемането ни в ЕС , за който всички мечтаехте и блеехте ,а днес виждате резултата ,че две дини под една мишница не се носят ,нали ? Унищожихме си всичко ,само и само да сме на ти с господарите ,ама нейсе ,вече сме гуми втора употреба ,както се казва ,бавноразвиваща се страна ,благодарение на гьонсурата Бойко Методиев Борисов – Тиквата ( Бай Хуй ) ,който ни продаде заедно с цялата си клика на душманите ,които ни хвърлят трохи ,колкото да не умрем от глад ,защото България ,колкото внася като членски внос в ЕС ,те и това не ни дават ,като еврофондове ,евросубсидии ,както искате така си ги наричайте ! Управляващите свикнаха да нямаме никаква стабилна икономика и всичко казано ,че сме добре ,е пълен фарс и лъжа ! просто замазват очите на обикновения данъкоплатец ,който се труди всекидневно и неуморно ,а пари няма и няма и да има ,благодарение на любимата ви партия ГЕРБ ,която всички си обичате и уважавате ,но знаем ,че един ден и тя ще потъне в небитието на забравата ,там,където й е мястото ! В България са добре само и единственно ,частните производители ,останалата част от населението се гърби за трохи ! За какво ни беше тази ебана демокрация ? може ли някой да вникне по-дълбоко в нещата ,на тази шибана демокрация ? Майка й в устата и аз да еба ,да й го туря на чинка й в устата ,на тази шибана свободия ,наречена демокрация ! Тя ни унищожи и продължава с пълни сили да ни дотерминира до пълен крах ,до финал ! Бойко ,Мойко ,на чинка ви на всички богати копеленца ,да ви са взриви всичкия бизнес дано на всички ,да фалират всички банки ,всички богати да си изгубите крадените от нас пари ,пожелавам ви го на всички предприемачи и ебачи с мазните ви лимузини ,да ви се спукат гумите на магистралата ,като карате с над 200 км/час , да ви са наводнят мезонетите ,да ви изпадат тапетите ,да ви се отлепят плочките в банята ,да ви се запушат комините ,на развалени яйца да ви замирише навсякъде в апартаментите ! Тъпаци шибани недодялани ,свине мръсни крадливи !Без покрив над главите да останете ,цяла година дъжда да ви вали над главите ,от вода да не се отървете ,хляб да няма у дома ви ,залък да ядете ! Много е яко да го го пожелаваш това на крадливите частни бизнесмени ,на ЧСИ и т.н ,крадливи герберски изчадия на ада !

  Отговор
 5. VANU DUSHCU   16.05.2017 at 16:59

  ВАРЕНИТЕ ЖАБИ СИ ИЗБРХА ПАРТИЯТА НА ЖАБОКА. ОБЯСНЕТЕ КАКВО Е ТОВА ,,ДИГИТАЛИЗАЦИЯ,,НА ИКОНОМИКАТА. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ КАКВО КОНКРЕТНО Е НАПРАВИЛА ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ ГАБРИЕЛ.

  Отговор
 6. Elena   18.05.2017 at 11:53

  ГЕРБ Е ИЗЧЕРПАНА И НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЖЕ !ОТИВА В ИСТОРИЯТА КАТО НАЙ-МРАЧНОТО ПРАВИТЕЛСТВО !

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.