ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА СТРЯСКА! Виж Тук:

Един отговор за "ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА СТРЯСКА! Виж Тук:"

 1. румен стоянов   18.02.2017 at 21:13

  ХА-ХА-ХА…

  Приятели,

  Наскоро народа Възропта, беше готов за Бунт и не избра за президент Популистката “магарица” и… Популистите Пак се отказаха от властта…!!! Българските Популистки партии, членове на Европейската Популистка Партия (итал. “попули” – народ), ГЕРБ и Реформатори, застанаха с “твърдо” намерение, зад наведения от тях до земята българския Народ…!
  И…
  Явно са преживели Дълбок Популистки Катарзис и искат пак да управляват за да “надградят” бедността, глада и загиването на нацията и държавата ни, за което с избора си за Президент народа открито им показа, че ги Мрази…!!!

  Днес Вожда на българските популисти “Бай Хой” (…както те самите си го наричат…), патетично заявява…:
  – Народа е против покровителстваната от нас циганска престъпност, нелегална миграция, “хибридните” войни които водихме срещу приятели и Чудовищната Наша корупция – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа е против приетите от нас пръстовите отпечатаци и неизгодните за България “търговски” договори – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа и против нашето решение за мин. Пенсии от 164 лв. и иска да са равни на прага на бедност от 314 лв. – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа изрева “кански”, заради съсипаните от нас правосъдие, полиция и армия, пречещи ни да Крадев в индустриални мащаби Европари – днес и ние сме против себе си…!
  – Лекарите са против приетата от нас здравна карта – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа е против саботираните от нас български енергийни проекти за Евтин ток и газ – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа и против нашето решение мин. Заплата от 460 лв. и иска да са равни на Социалния минимум (днес – 640 лв.) – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа се надигна и ни свали от власт защото Не разкриваме работни места и Гоним с глад българите в чужбина – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа се надигна и ни свали от власт защото изтеглихме 27 милиарда заеми и лихви за негова сметка – днес и ние сме против себе си…!
  – Народа ни псува, че тока и газа, хем ги няма, хем ще поскъпват, че проспахме фалита на КТБ и няКой открадна 10 милиарда лева – днес и ние сме против себе си…!

  Накратко – Ако народа ни ненавижда за правеното от нас до сега – днес и ние сме против себе си… и обещаваме, ЧЕ ЩЕ НАДГРАЖДАМЕ НАПРАВЕНИТЕ ОТ НАС ДИВАЩИНИ…!!!

  И ТОЧНО ТЕЗИ ИЗРОДИ НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ МОЖЕЛИ И ИСКАТ ПАК ДА НИ „УПРАВЛЯВАТ“/КРАДАТ…!!!

  – ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ…???
  .

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.