Започна се! Президентът Радев Разпореди: ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА КАБИНЕТИТЕ „БОРИСОВ- 1 и 2“! Виж Тук:

6 Отговора за "Започна се! Президентът Радев Разпореди: ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА КАБИНЕТИТЕ „БОРИСОВ- 1 и 2“! Виж Тук:"

 1. Аз   29.01.2017 at 0:09

  Хайде в затвора!!!!

  Отговор
 2. ангел марков   29.01.2017 at 10:46

  Господин Благоев, винаги се подценява един изключително важен проблем – парното! През февруари 2013 година спонтанния протест бе предизвикан от високите сметки и беззаконието при парното, а след това бързо протеста бе яхнат от мафията, а основната причина подменена. Вместо да се иска решаването на проблема „парно“, който и днес стои със същата сила, на протестиращите бе внушено да искат оставка на правителството, и то не заради парното, а заради тока. Правителството подаде оставка, а проблема си остана. И днес Топлофикация и съдът не прилагат Закона за енергетиката и дейността „пренос на топлинна енергия“ за която е издаден лиценз. Закона за енергетиката е суспендиран чрез общите условия и престъпната доставка. И днес всички топлофикации осъществяват дейност, която не е разрешена от ЗЕ – „доставка“ за която няма издаден лиценз. Записана в общите условия, при суспендиран ЗЕ, тази доставка превръща общите условия в закон.
  Ето това е правовата ни Държава с установена пазарна икономика – Топлофикация, в качеството си на търговско дружество пише закона за собствената си дейност, а съдът прилага закон написан написан от търговско дружество – най-мощния генератор на корупция и нарушаване на човешките права.

  Отговор
 3. поданик на РъБъ   29.01.2017 at 15:46

  всичко е много хубаво за да е вярно. И лицето борисов ли ще бъде първият осъден в държавата Мутристан?! Не защото изнесеното не е така,просто гладна кокошка-просо сънува. Иска ми се и на мен правосъдие у нас, но което получавам е ОТКАЗ ОТ ПРАВОСЪДИЕ! Правораздавателната ни система служи единствено да оневини тези, които доведоха страната до разруха и то без война. А от президентството започна да ми намирисва от момента, в който видях новият кабинет. Така, че си намерих замбата( инструмент за правене на дупки), направих още една дупка на калана си и така ще чакам светлото бъдеще- като продължа с дупките…. Докато може- после ЛОГРОПО( лопата, г_ р_б и п_п)

  Отговор
 4. rosen   29.01.2017 at 18:08

  Браво , браво Иво!!!

  Отговор
 5. SOTİR   29.01.2017 at 19:38

  KOYTO RABOTEL ÇESTNO EYVALLA KOYTO KRADEL DA MU EBAT MAMİTSATA

  Отговор
 6. Тъпак   30.01.2017 at 19:15

  Pavel Selimov защо Борисов да е не първият осъден??? От някъде трябва да се почне…винаги така става – когато някой се насере и почва да се оправдава „ами тоя какво е направил , ами оня…“….трябва да има един първи , за да има и втори…простичко , а?

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.