Гласуващите за Борисов не си дават сметка, че са Пълни Идиоти! КОМЕНТАРЪТ, КОЙТО ВЗРИВИ FB

8 Отговора за "Гласуващите за Борисов не си дават сметка, че са Пълни Идиоти! КОМЕНТАРЪТ, КОЙТО ВЗРИВИ FB"

 1. AZ   08.05.2016 at 13:32

  Добре си хванал момента, но много червено настроение си му придал. Защо тази омраза към Борис III и не бъракй неолиберализъм c неофашизъм …

  Отговор
 2. Мирмидонеца   08.05.2016 at 20:50

  Така е при ‘демокрацията’! Защо е така! Защото същността на демокрацията, скрита под овчата кожа „власт на народа“, е власт на шайка изпаднали до дъното главорези, която увлича обеземлените селяни и помита като лавина свещените институции на обожествените монархии. Узнали веднъж, че във вените на царя-бог не тече амброзия, тълпите (охлос-ът), вече намат никакви морални, религиозни и социални задръжки, – за тях боговете стават смъртни. И идва векът на желязото – на меча.
  Единственото свещено нещо, което остава, е ВЛАСТТА.
  И най-пропадналият, и най-смиреният разбират значението на властта като извор на богатство, т.е. на осигуреност срещу глада и мизерията. Идва разбира се и следващата решаваща крачка – тиранията. И тази дума е с малоазийски произход, пренесена вероятно от препатилият Кадмос и съратниците му. Разликата между демокрацията и тиранията е, че при втората най-безскрупулният от безскрупулните взима еднолично властта от демоса (мнозинството) и се превръща в цар. Отличието от предишните владетели е, че може и да не бъде аристократ. Ако пък е от царско потекло, само въздъхва облекчено, защото за разлика от царя няма нужда да се съобразява с традиции и морални ценности, с обичаи на прадеди, а само с необходимостта на момента. А тя е една – да запази властта на всяка цена и с всички средства. Макар че историята не познава тиранин доживял до дълбока старост.

  Отговор
 3. 4и40   14.06.2016 at 15:41

  Авторе начетени,
  И ти като останалите олигофрени с подострен език не си си научил урока, което е много зле за теб, защото написаните от теб кретении, даже и да звучат глупашки, поне са достатъчно идиотски, че тъпаци на моето ниво да да си загубят дебилно време от живота за прочита им, да изпитат все пак частично малоумно удоволствие от намиране на подобност в мисленето си и при други субекти (ти, бате кух), но накрая да им изчетат и неадекватните и за бавноразвиващи опити за обяснение на МНОГО ПОДРОБНО (някъде) описана терминология, което да изтъпи цялата идея и да остави в главата на читателя единствено спомена за профанската некомпетентност на автора, вместо каквото и да било друго съдържание, освен темата : за Пожарникаря – Тъпанаря. Хайде запомни -преди да пишеш, прочети.

  Отговор
 4. Димитър   09.09.2016 at 17:02

  ПеЮ, я кажи за кой или за кои да гласуваме ? Аз имам приятели идиоти като мен, които не можем да се ориентираме в политиката и се чудим за кой да гласуваме. Дай ни напътствия, дай ни конкретен човек, партия или движение което Ти препоръчваш като надеждно. Или просто кажи ти за кой или за кои гласуваш.
  Дай акъл, спечели ни за каузата … Да победим Борисов !

  Отговор
  • Пею Благов   21.09.2016 at 19:14

   Димитър, извинявай за горния пост! Не съм прочел и разбрал добре коментара ти. Помислих, че си платен трол на ГЕРБ и питаш с ирония за кого да гласуваш. Понеже това е една от опорните точки на ГЕРБ-ерските платени глашатаи- Те често казват: Ако не гласуваме за Борисов, то за КОЙ? За КОЙ да гласуваме!“ Тоест, опитват се да внушат, че Борисов не е идеален, но пък всичките му конкуренти са по-големи маскари от него и затова най-добре да пуснем гласа си пак за ГЕРБ. Та, извини ме още веднъж. А на въпроса ти- за кого да гласуваме. Лично на мен Ген. Румен Радев ми се струва интересен и надежден кандидат. Повече патриотизъм и работа по суверенитета и независимостта на България трябва да се работи. Спорен ден, Димитър! А горния пост ще го изтрия, защото съм написал нелепи неща, понеже не съм те разбрал.

   Отговор
 5. ИДИОТ   14.09.2016 at 11:27

  ПЕЮ,ДОБРЕ ВЛАДЕЕШ ГРАМАТИКАТА И ПРАВОПИСЪТ,НО В СЪЩНОСТ СИ ЕДИН ЛЕКО ЗЛОБЕН И АБСОЛЮТЕН ИДИОТ.

  Отговор
 6. н.вълчев   27.09.2016 at 8:48

  Добре казано! Идиот е човек който не преценява обективно и правилно реалността! Избирателите на Борисов са точно такива!

  Отговор
 7. Васил Пенев   02.02.2017 at 12:56

  Е тук в Булгаристан няма начин да не си идиот. С какъвто се събереш – такъв ставаш! Те нормалните затова отдавна избягаха от страната…

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.