Българка в Чужбина: Най-голямата грешка се оказахте Вие, г-н Борисов! Коментарът, който разтърси Фейсбук!

9 Отговора за "Българка в Чужбина: Най-голямата грешка се оказахте Вие, г-н Борисов! Коментарът, който разтърси Фейсбук!"

 1. Нела Ганева   07.07.2016 at 13:34

  Защо момиче младо отиде да те учат чуждите политици, които доказаха , че не са безгрешни ?! Защо не стоя тук да се бориш срещу това, което не харесваш, да доказваш правотата си ?Много е лесно като зрител от далеч да седнеш и напишеш едно есе за политиците и управлението в България !Да си стояла близко до народа си ,да видиш несгодите му , а не като някое юпи утре да се върнеш и да се мъчиш да прилагаш неприложимото при нашите условия .Не мисли , че с това писмо се издигна в очите на българите !

  Отговор
  • Къпина Ком   12.03.2017 at 21:28

   Както знаем, нещата погледнати отстрани се виждат по-добре. Браво на момичето, което е избегнало куневото образование. Ако беше останало в тинята на кочинката, щеше да вижда само тиня и вожд! И явно, когато си харесваш кочинката, се обиждаш, ако някой ти каже, че тя не е лъскава. И си много ядосан, ако ти кажат, че дори смърди! И за какво да си беше стояла тук? Вождът да ѝ каже, че образованието не ѝ е нужно, защото той ще я посъветва да стане овчарка! И други мъдри мисли на Винету!
   Браво, момиче! Дано не сме те изгонили безвъзвратно!

   Отговор
 2. Антоан Станков   10.03.2017 at 21:09

  Който и да управлява,ние сме натовски роби и ще изпълнява което му кажат те.Това че боко тъпото е най големия крадец и бандит всеки българин го знаеше,но натовци си го избраха.Техни медии и наши еничари го направиха политик

  Отговор
 3. Цаню Дончев   11.03.2017 at 13:52

  Ето, за това говоря аз което е написала г-жа Нела Ганева. Това е пълната истина, а всичко друго е само упрек и пожелания, нещо като стрелба с халостни патрони. Имигрирал съм повече от нея и по пъти и по време,и все съм се връщал, защото знам,че тая страна може да си реши проблемите, само от потърпевшите, които живеят тук

  Отговор
 4. sachka lavchieva   12.03.2017 at 12:59

  Мило момиче, споделям казаното по-горе от г-жа Нела Ганева. Уважавам твоя избор да учиш в чужбина, но и у нас има добри университети и много деца учат тук дали от родолюбие или от финансова невъзможност не зная. Имаш право да критикуваш и да изказваш мнение, но критикувай политика Борисов. Не и пожарникарите обаче, сред които има много достойни професионалисти. Всяка професия заслужава уважение както полицая и пожарникаря, така и лекаря и санитаря. Ти си в чужбина и знаеш на каква почит и уважение са там тези служби. Нали пожарникарите обезвреждаха цистерните и спасяваха хората в Хитрино. Нали миналата зима комисар Николов и неговите пожарникари с бъгита отваряха пътя високо в планината в дебелия сняг и спасяваха хората/ виж интервюто на Дияна Найденова по Нова тв./. Нали сега наградиха достойните българи пожарникари и полицаи за техния доблестен труд.

  Отговор
 5. Ангелина Ангелова   12.03.2017 at 16:33

  Момичето е напълно права!Всичко, което е написала е самата истинс.А ние като сме тук,какво?Не само, че бяхме наречени “ лош мат’реал“,“сравнени със стадо овце“ и пр.Нима българите, които да тук не гласуваха за ГЕРБ и г-н Б.Б
  ? И какво получихме насреща? Огромен дълг от 16 млр, лошо образование, лошо здравеопазване, лоши пътища, никаква икономика, унищожено селско стопанство, в култ са издигнати предателите и чалгата.Мога още да изброявам.Но стига толкова! Истината е една- лошо управление и видими резултати!

  Отговор
 6. Мария Никова   12.03.2017 at 16:52

  Г-жо Ганева,момичето е отишло да учи в чужбина,за да получи добро образование,защото нашето образование ГЕРБ го сринаха. Аз,като работодател в България, мога да ви уверя, че през последните 5 години за работа кандидатстват хора със завършена Английска гимназия, без да говорят и разбират добре английски език. Същото е и с Икономическите университети – завършилите (повечето от тях) разбират от Икономикс толкова,колкото аз от квантова физика. А навремето имахме наистина добро образование.

  Отговор
 7. Анани Иванов   12.03.2017 at 19:50

  Разочаровани от „г-н Борисов“ могат да бъдат само тези, чийто „любимец“ или „предпочитание“ е бил. За мен Боко Тиквата винаги е бил една мръсна и продажна мутра. Затова аз проблем с разочарованието нямам.

  Отговор
 8. Снежана Арабаджиева   13.03.2017 at 11:43

  Беше време, когато изгарях от вяра, докато не потънах в безнадеждност и отчаяние и ето вече съм горда, че имам сънародници като Нела Ганева и Цаню Донев.
  Раждаме деца, възпитаваме ги, учим ги и в един момент им гласуваме с патос да ни водят и управляват, а в следващия миг надаваме вой, че го правят, както сме ги научили, възпитали или каквато и да е думата. Моля Ви, люде! Моля Ви! И отново МОЛЯ ВИ, нека всеки прави това, което може и знае, защото един мъдрец някога е изрекъл „Който не може да мисли, съди и отрича!“
  Простете ми кудкудякането, но има пределни моменти на човешкото търпение и толерантност и и си взривен да изкрещиш.
  Простете ми!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.