БРАТЯ ПО КРЪВ! СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ!, съобщи агенция „Ройтерс“! ВИЖ ТУК:

7 Отговора за "БРАТЯ ПО КРЪВ! СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ!, съобщи агенция „Ройтерс“! ВИЖ ТУК:"

 1. Галина Дунева   30.07.2016 at 20:09

  A, дали е така КОЙ ?..,
  кОй ще ни каже………хахахах

  Отговор
 2. godlieb   30.07.2016 at 22:25

  НЕПОКЛАТИМОСТТА НА МАТУШКА РУСЬ Е – ИЗВЕЧНА!?!

  Отговор
 3. Станински   31.07.2016 at 4:50

  Каквото и да говорим, нещата вървят към своя логичен край! Кой разбрал , разбрал! Без Русия, за България няма бъдеще. А в текста за загубите, е пропуснато най-важното- унищожението на българската енергетика, пак по заповед от САЩ. Дано най-после, тоя народ, изпаднал в пълна апатия, най-после прогледне и намери отново своя естествен път. Към Русия, нашето спасение!

  Отговор
 4. Нина Найденова   31.07.2016 at 10:26

  РАДВАМ СЕ, ЧЕ ВСЕ ПАК СЕ НАМИРАТ И НЯКОИ МЪДРИ И РАЗУМНИ ПОЛИТИЦИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,( които не взимат дрога) ,РАДВАМ СЕ, ЧЕ СА ПРОГЛЕДНАЛИ ОТНОСНО ВРЕДАТА, НАНАСЯНА ОТ САЩ ВЪРХУ ВСИЧКИ НАРОДИ, ВЪРХУ ЦЯЛА ЕВРОПА, ВЪРХУ СВЕТОВНИЯ МИР И СПРАВЕДЛИВОСТ! РАДВАМ СЕ, ЧЕ СА ОЦЕНИЛИ НАСТРОЕНИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НАШАТА ЛЮБОВ, НАШАТА ПРИВЪРЗАНОСТ, НЕВЪЗМОЖНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ДА СЪЩЕСТВУВА БЕЗ РУСИЯ, РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, РУСКИЯ НАРОД! “ КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА“! ПО-СКОРО СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, СЪС ВСИЧКИТЕ ВЪЗМОЖНИ ПРЕДИМСТВА, НО НЕ И ОТ РУСИЯ! ИМА НАДЕЖДА И ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА, ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ, ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ЗАТОВА: ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

  Отговор
 5. Българин   31.07.2016 at 16:17

  Който си мисли че може да върви срещу кръвта си много ще сбърка!Радвам се че са прогледнали дано положението да се оправи и най-накрая да запомнят тези тъпи американци че там където има братя да не се бъркат щото може да ги опънат…

  Отговор
 6. Нели Цветкова   31.07.2016 at 16:24

  Нищо подобно, не че съм поддръжник на тази меко казана малоумна политика на Европейския съюз, но много ме съмнява Българското правителство да застане зад каквито и да е идеи противоречащи на официалната позиция на ЕК, а тя взе решене за удължаване на санкциите до началото на 2017. Иначе да, в някои страни- Франция например, Италия, Гърция също наистина има раздвижване срещу санкциите, заради загуби в търговията. Но България? Не вярвам.

  Отговор
 7. Ваня   01.08.2016 at 22:36

  Не се гаси, туй що не гасне! Това е…Колкото и да се опитват да ни зомбират, няма да успеят. Дори да преобърнат историята с кориците навътре, родителите ще я разказват на децата си, бабите и дядовците – на внуците си…да знаят и да не вярват на новите учебници и на филмите, които казват, че победата над Хитлерова Германия във Втората световна война са я спечелили Англия и САЩ! (…с леко вмятане, че са имали „някаква помощ“ и от Русия…), и че България е била 500 г. под „турско управление“ (и то мнооого добро), а не ИГО…

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.