Бомба! Сорос призна, че е отговорен за държавния преврат и масовите убийства в Украйна

2 Отговора за "Бомба! Сорос призна, че е отговорен за държавния преврат и масовите убийства в Украйна"

 1. Anna   04.04.2016 at 18:46

  Британски журналист:
  US посолството подслушва София от последния етаж

  В над 80 американски посолства по целия свят, включително и в това в София, има разположено оборудване за събиране на информация от радио и електронно подслушване.Това пише в интернет известният британски разследващ журналист Дънкан Кемпбъл, цитиран от БГНЕС.
  Тези съоръжения са на „Специалната служба за събиране на данни“ /The Special Collection Service (SCS) към Агенцията за национална сигурност (АНС) и Централното разузнавателно управление (ЦРУ)/.
  Същото оборудване има в посолствата в Европа, Южна Америка и Близкия Изток. На покрива на всяка сграда или на последните й два етажа, които са без прозорци, има устройства за скриване на антените за подслушване на мобилни телефони, безжичен интернет, радио наблюдение и устройства за „събиране“ на информация от комуникацията между градската и държавната управа.
  В Берлин американското посолство се намира в непосредствена близост до Бранденбургската врата и има директен изглед към Бундестага и кабинета на канцлера Ангела Меркел. Списание „Шпигел“ написа, че площадката на покрива на сградата на посолството е била използвана за подслушване на комуникациите на германското правителство и бизнеса в страната.
  В Женева американското посолство гледа към централата на ООН и има поне един етаж без прозорци за оборудване за подслушване. В Загреб посолството също има подобна структура на покрива, а последният етаж няма нито един прозорец.
  В посолството в България ситуацията не е по-различна, пише Кембъл и публикува снимка на посолството. То се намира южно от центъра на София, като последният му етаж е без прозорци, подобно на останалите сгради на американски посолства.
  Американското посолство в София

  Познатата ни сграда на американското посолство в София – целият последен етаж на средния и най-висок корпус е без прозорци, но съдържа специфични панели, които според Кембъл, са създадени, за да скрият устройствата за събиране на информация. Американското посолство се намира южно от центъра в престижния квартал „Лозенец“ и е на разстояние около 4 километра от сградата на Народното събрание. Отворени остават въпросите дали българските служби знаят за тази инсталация, защо родните власти не поставят въпроса и защо са безразлични към риска гражданите на европейска София да бъдат подлагани на незаконно подслушване и следене от служби на чужда държава.

  Отговор
 2. Симеон   04.04.2016 at 19:19

  По- големи глупости не бях чел от както съм жив .Тезата че,комунизма е финансиран от Америка е най-гнусната лъжа изказана от гнусни хора.Ленин е финансиран от богати еврейски фамилии-банкери ,но това не е Америка.Същите тези фамилии са финансирали и едната и другата страна в 1-та и 2-та световни войни. С това лизане на руски задници скоро няма да има какво да ядете.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.