Бедстващите на магистрала „Тракия“: При разчистен път НИ ДЪРЖАХА ОЩЕ 3 ЧАСА НА СТУДА, ДА ИЗЧАКАМЕ БОЙКО ЗА СЕЛФИ С НАС! Виж Тук:

2 Отговора за "Бедстващите на магистрала „Тракия“: При разчистен път НИ ДЪРЖАХА ОЩЕ 3 ЧАСА НА СТУДА, ДА ИЗЧАКАМЕ БОЙКО ЗА СЕЛФИ С НАС! Виж Тук:"

 1. румен стоянов   02.01.2017 at 19:29

  Така е приятели, така е…

  За Злият Путин големия сняг и… Големите дипломати са… Дар Божи…!
  – За бездарните му завистници са… Божие Наказание…!!!

  Освен това Злият Путин е нападнал хибридно Бай Хой и е манипулирал снимката…!!!
  Злият Путин е скрил ножицата и лентичката с които Бай Хой открива новата 238-ма театрална постановка… „Бедствай трудно в България “
  .

  Отговор
 2. Стоева   02.01.2017 at 20:23

  Наша близка живее в Швеция, и ми гостува точно когато го даваха по телевизията ухилен и самодоволен . Та тя ни разказа, че те почти не гледат телевизия ,не следят прогнозите на синоптиците, но разбират, че ще вали сняг по машините , които започват да пръскат препарати по улиците и пътищата. Освен това заради снегът ние и ток нямахме. Въобще живота спря. Как се изразява този Борисов: -“ Един дебил“. А Л. Павлова „Ако всички бяха слезли от колите си и направиха по един снежен човек и снежинка нямаше да остане.“
  Какво означава това: 1. че хората са виновни и че снегът не е бил толкова много, но не е имало кой да го почисти. Хора носете си гребла и ги монтирайте отпред на колите.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.