Балканите стават РУСКА ЗОНА на ВЛИЯНИЕ! А България – първата балканска държава в ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности!

5 Отговора за "Балканите стават РУСКА ЗОНА на ВЛИЯНИЕ! А България – първата балканска държава в ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности!"

 1. инж. др. Мъгърдич Съкъджиян   14.04.2017 at 20:37

  „Първата атомна бомба във войната срещу Русия, трябва да бъде пусната над България и то върху столицата и София“ това е изказано от Сара Пейлин бивш губернатор на Аляска. Коментара е излишен.

  Отговор
 2. Христо Димитров   15.04.2017 at 0:08

  Още от малък винаги съм мразел СССР, комунистите, руската музика и филми които ни се натрапваха насила, но нямам нищо против руския народ – обикновените руски хора са така близки по характер до нас, за разлика от американците! И въпреки омразата от онова време сега съм твърдо ЗА Русия и мисля, че всеки нормален и трезвомислещ човек осъзнава, че НАТО, Европейския съюз и техните политици изобщо не им пука за нас. На руснаците също не им пука за нас, но погледнато в глобален мащаб е ясно, че не Русия а САЩ и съюзниците от Европа сеят раздори и смърт по света, стараейки се на всяка цена да наложат интересите си. И ми е много чудно когато се говори за „руско влияние“ – не виждам как руснаците са повлияли да се оформи така мнението ми…

  Отговор
 3. Митака   15.04.2017 at 1:47

  Дано да е вярно. Защото да си мека западняшка китка в днешно време е чест? Жалкото е че ЕС ни постави от е..ната страна.Да ни е честито.

  Отговор
 4. Валя Асенова   15.04.2017 at 6:10

  Не бих отишла в Америка, дори и на безплатна екскурзия, ТА КАКВО ОСТАВА ДА ОСТАНА ТАМ ДА ЖИВЕЯ И РАБОТЯ – НИКОГА!!! Предпочитам европейските държава, дори Русия, дори Китай, Япония, но Америка – НИКОГА!!!

  Отговор
 5. Мария   16.04.2017 at 14:16

  България и Русия завинаги!❤

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.