Андрей Слабаков Призова за Революция: Вдигай се народе български – ДА ИЗМЕТЕМ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ от Парламента! Виж Тук:

18 Отговора за "Андрей Слабаков Призова за Революция: Вдигай се народе български – ДА ИЗМЕТЕМ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ от Парламента! Виж Тук:"

 1. RR   20.04.2017 at 11:24

  Да, само РЕВОЛЮЦИЯ може да промени БЪЛГАРИЯ…!!!

  Отговор
 2. Еми   20.04.2017 at 13:19

  Споделям всичко написано в статията€ Но смятам, че пробуждане на народа няма да се състои, защото ние вече не сме народ, а сбирщина от алчни, злобни, зависливи същества. Държавата е обречена на изчезване. Другото важно е, че тук в България повечето образовани хора са предатели и подмазвачи продажници в които са парите, властта и полицията. По време на турското робство е имало богати българи финансирали и подкрепяли въстания и народоосвободителни движения. Сега няма такива. А иначе бабаити бол.

  Отговор
 3. Добринка Пейчева   20.04.2017 at 14:37

  Относно статията: 1. Не е ясно кой е авторът. В началото пише От Пейо Благов, 19.04.; в края пише: Скандално. Нет Автор Станислава Славова; 2. Не е ясно Слабаков какво казва- кавичките или са само в началото или липсват.
  3. Този начин на писане говори лошо за пишещите и за медията.

  Отговор
 4. ясен   20.04.2017 at 14:54

  Народа не спи. Чака лидер който да последва!

  Отговор
 5. Стефчо   20.04.2017 at 15:53

  На народа му липсват водачи г-н Слабаков – истински,честни, силни, не става току- така! Какво чакате!?

  Отговор
 6. Петър Петров   20.04.2017 at 16:08

  За да ги събудиш, бъди първи и поведи хорото. Иначе пак ще звучат тия призиви като евтин ПР.

  Отговор
 7. Сами   20.04.2017 at 18:07

  Г-н Еми,как може при робство да е имало богат българи.

  Отговор
  • Лъв   21.04.2017 at 9:22

   Прочети за Възраждането, прочети за Левски…..ще осъзнаеш ,че хората са били много по събудени от сега, имало е дори повече училища въпреки ,че сме били роби е имало хора които да последват буквално великите идеи на Апостола който говори и мечтае за държава която няма в Европа по това време,а в България е било почти същото както сега….българи,турци,гърци, евреи чорбаджии са мачкали, използвали и експлоатирали всички независимо от каква народност са, като са били във същите схеми с общинари и каймаками…Левски е имал приятели турци, сигурен съм ,че и евреи налагал е революционен терор на всякакви чорбаджийски мекерета, имало е доста богати и нагли българи който не само,че не са давали средства за делото но и са предавали и злословили срещу великите бунтовници заради който сега ни има на картата. Четете за великия Апостол Васил Левски четете писмата му! Той е най великия човек за който съм чел !!

   Отговор
 8. Недялко   20.04.2017 at 18:11

  Браво на Слабаков! Трябва някой да поведе народа към революция.Всичко друго не работи!!

  Отговор
 9. Снежанка Стоименова   20.04.2017 at 19:35

  Аз съм пенсионерка с 200 лв. пенсия, 92% инвалид, с 40 год. трудов стаж За кое по-напред?? Това е геноцид с/у българите,управляващите да имат, да се чудят на кой остров да си купят имотиИ В КОЯ ЧУЖДА БАНКА ДА СИ ВНЕСАТ МИЛИАРДИТЕ, А БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА ГЛАДУВА Евала на румънци, гърци, турци, отстояват си правата и затова живеят много по-добре.

  Отговор
 10. DEBARSKI   20.04.2017 at 20:20

  ANDREY NARODA NE SPI .NARODA E BOLEN.NIE SHTE BIDEM VTORATA NACIYA KOYATO SHTE IZCHEZNE OT TAYA GALAKTIKA SLED MAITE…..NATAM OTIVA…….

  Отговор
 11. Иван Андонов   20.04.2017 at 20:53

  Народа не спи Андрей. ТОЙ, НАРОДА /мазохист/ дава своя глас за да бъде тъпкан, унижаван, ограбван, прогонван от дом и родина. Точно този народ, два и половина милиона избиратели на последните избори, доведе за сетен път политиците садисти в парламента.
  Страх ме е да помисля за революция. Има една прекрасна българска поговорка за зелника – “ Не е виновен този дето яде зелника, виновен е онзи който му го дава“

  Отговор
 12. Николай   20.04.2017 at 21:37

  Предвидили са всичко! Раздут полицейски щат за неутрализиране на народното недоволство! Знаят, че спасението е в армията и военен преврат, и затова ликвидираха, и армията! По-безнадеждно е и от турското робство. Не искам да дърпам дявола за опашката, но в България промяна ще има само след трета световна война!

  Отговор
 13. Иван   20.04.2017 at 21:38

  Няма да кажа нищо друго освен ,че спокойно можеш да живееш с 20 – те лева народе,който бойко раздаде на изборите.

  Отговор
 14. djimi   20.04.2017 at 22:45

  Давайте!Кой е лидера?Някак трябва дс се започне!

  Отговор
 15. Анита   21.04.2017 at 1:29

  Дълги години бяхме лъгани , само празни обещания – най-вече предизборни .Какво става с образованието , здравеопазването, с храната и водата която се предлага на толкова високи цени , които ще продължават да се покачват с увеличението на ток , вода , и газ .
  Защо трябва да се плаща данък смет , там където изобщо не минава кола да я извозва – става въпрос за лозата в гр. Каварна и не само там разбира се, а и в жилища където не се живее . Децата ни бяха принудени да търсят работа и щастие далеч от роден дом , далеч от майка и баща .
  Къде остана български дух ? За такава България дадоха живота си нашите революционери ? СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО , ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА СМЕ ЛЪГАНИ ОТ ТИЯ 240 ХРАНТУТНИКА , КОИТО МИСЛЯТ САМО СА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ , А НЕ ЗА НАРОДА КОИТО ГЛАСУВА С НАДЕЖДА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ ?

  Отговор
 16. Neno   21.04.2017 at 7:26

  С протести ще изплашим гаргите,на тия от парламента не им пука.Като си толкова отворен отиди пребий,утрепай някой от тях,така ще те разбере,а не да призоваваш на парад.Стига плюхте по народа,като сте бабаити взривете го този парламент,следващите ще имат едно наум,ако не слушкат народа

  Отговор
 17. АЛБ   21.04.2017 at 10:42

  Омръзна ми да се плюе по народа! Прост бил, тъп бил и други простотии от този род! За да стане няква революция или само за да се пробуди народа, са необходими ЛИДЕРИ или ВОДАЧИ, както искате ги наричайте. Нямаме такива! В света няма революция направена без водачи! А вие г-н Слабаков, бяхте ли на някой от протестите? Къде сте вие, известните българи, да поведете народа?!Българинът не нито прост, нито тъп! При всеки протест, изплуват на повърхността секрементите! После те си правят партия и хоп отиват на избори. Другите „нови“ партии са отцепили се от старите! Е, за кого по-точно да се гласува?! Трябват ни хора, които да се докажат предварително, че струват нещо, да се промени и изборната система. Дотогава изборът ще се свежда до БСП или ГЕРБ, а това извинете, не е никакъв избор. И пак казвам, трябват водачи!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.